Cum Plătesc?
Ramburs sau Online

Dumneavoastră alegeți metoda!

Vă punem la dispoziție 2 metode de plată a comenzilor:

1. Numerar / ramburs la primirea coletului
Achitați contravaloarea comenzii la curier în momentul primirii coletului. În cazul în care nu sunteți la adresă în momentul sosirii curierului, puteți apela la o altă persoană pentru recepționarea acestuia.

2. Plata online cu cardul
Puteți efectua plata online cu cardul dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin procesatorul de plăți online netopia.ro. Cardurile acceptate la plată sunt: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD și MAESTRO. În momentul în care selectați această metodă de plată, la apasarea butonului veți fi redirecționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde trebuie să introduceți datele cardului dumneavoastră. Deoarece datele dumneavoastră personale sunt confidențiale, acestea sunt criptate și vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului și nu sunt disponibile angajaților SC GMG Black Fashion SRL sau oricăror altor persoane neautorizate.

Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar “ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)

se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut:

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!